Hilarische TikTok & Instagram accounts voor ouders

mei 16, 2023

Sociale media bieden ouders een schat aan informatie en inspiratie voor het opvoeden van kinderen. TikTok en Instagram zijn twee platforms die bijzonder populair zijn bij jongere ouders vanwege hun visuele aard en korte, snelle content. Hieronder staan enkele van de leukste TikTok- en Instagram-accounts om te volgen voor ouders.

  1. Busy Toddler (@busytoddler)

Busy Toddler is een Instagram-account dat gerund wordt door Susie Allison, een moeder van drie kinderen. Het account biedt talloze ideeën voor educatieve en leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselen, spelletjes en buiten spelen. Susie’s aanpak is laagdrempelig en creatief en de activiteiten zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

  1. DadandBuried (@dadandburied)

DadandBuried is een TikTok- en Instagram-account gerund door Mike Julianelle, een vader van twee kinderen. Het account is humoristisch en biedt een eerlijk kijkje in het leven van een vader. Mike behandelt verschillende onderwerpen zoals ouderschap, huwelijk en popcultuur en weet dit op een grappige en vermakelijke manier te brengen.

  1. Mother.ly (@mother.ly)

Mother.ly is een Instagram-account gericht op ouderschap. Het account biedt een breed scala aan inhoud, van inspirerende citaten tot educatieve artikelen en persoonlijke verhalen van ouders. Het account heeft ook een online community waar ouders kunnen communiceren en ervaringen kunnen uitwisselen.

  1. The Dad Lab (@thedadlab)

The Dad Lab is een TikTok- en Instagram-account gerund door Sergei Urban, een vader van twee kinderen. Het account biedt educatieve en wetenschappelijke experimenten die ouders thuis kunnen doen met hun kinderen. Sergei’s aanpak is leuk en interactief en moedigt ouders aan om samen met hun kinderen te leren en te ontdekken.

  1. What’s Up Moms (@whatsupmoms)

What’s Up Moms is een TikTok- en Instagram-account gerund door drie moeders, Elle, Meg en Brooke. Het account biedt talloze ideeën voor ouder-kind-activiteiten, knutselen, gezonde maaltijden en meer. De aanpak is fris en modern en de inhoud is geschikt voor ouders van kinderen van alle leeftijden.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor activiteiten om samen met je kinderen te doen, grappige verhalen over het ouderschap, of een community om ervaringen uit te wisselen, deze TikTok en Instagram-accounts bieden het allemaal. Het is belangrijk om te onthouden dat sociale media slechts één hulpmiddel zijn voor ouders en dat het belangrijk is om een balans te vinden tussen online en offline activiteiten met je kinderen.

    Leave a Reply